20% rabatt på utvalda däckfabrikat / Hjulinställning 500:- (ord.pris 750:-) vid köp av nya Sommardäck
Servar de vanligaste förekommande bilmärkena
Köp nya Sommardäck hos Richardsbilservice I Gamleby hamn ligger Richards Bilservice Köp nya Sommardäck hos Richardsbilservice Vi säljer däck av kända märken och gratis förvaring MECAs Assistansservice – för dig och din bil Fri lånebil i samband med service Köp nya Sommardäck hos Richardsbilservice
MECA totalleverantör för verkstäder

Bilservice med hög kvalite i Gamleby

Richards Bilservice i Gamleby är en toppmodern bilverkstad med det senaste inom verkstadsutrustning. Vi håller alltid en hög kvalitet på alla utförda servicearbeten och du kan känna dig trygg med att lämna din bil hos oss. I samband med bilservice erbjuder vi fri lånebil.

Hos oss kan du dela upp betalningen. Fråga gärna om Meca-kortet i vår butik eller vår verkstad, så hjälper vi dig med ytterligare information och ansökan.

Kompetens

Vi fokuserar hårt på att ha hög kompetens hos våra mekaniker. Därför har vi ett omfattande utbildningsprogram där vi går igenom alla bilmodeller för att uppdatera oss på allt nytt - minst två gånger om året.

Garantier och servicestämplar

Din nybilsgaranti påverkas inte av att du lämnar in din bil hos oss - den gäller som vanligt. MECA stämplarna i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil. Vi lämnar dessutom 3 års garanti på alla reservdelar.

Medlemmar i Meca på bild en meca mekaniker

Kompetens

Richards Bilservice i Gamleby servar de vanligaste förekommande bilmärken på marknaden. Vi har kompetens att ta hand om din bil på allra bästa sätt.

Vi servar även Husvagnar, husbilar och släpvagnar


DELA UPP BETALNINGEN

Räntefri avbetalning. Du väljer själv i lugn och ro, när kontoutdraget kommer, hur du vill dela upp din betalning. Naturligtvis är dina köp räntefria. Betalar du av allt när kontoutdraget kommer kostar det dig ingenting alls. Önskar du att dela upp betalningen tillkommer en aviseringsavgift på 25 kronor per månad samt en uppläggningsavgift beroende på hur lång avbetalningstid du önskar.
RichardsBilservice på FaceBook