• Richards Bilservice
    I Gamleby

    – en toppmodern bilverkstad

    Vi servar din bil och säljer däck av välkända märken och som kund har du även konkurrenskraftigt pris. Vi håller alltid en hög kvalitet på alla utförda servicearbeten och du kan känna dig trygg med att lämna din bil hos oss

Richardsbilservice bilexpert

Med placering i Gamleby hamn är vi lätta att hitta. Vi är medlemmar i Meca, skandinaviens snabbast växande totalleverantör för bilverkstäder, och vi genomgår minst två utbildningar per år för att uppgraderas inom nya tekniker och produkter. Detta ger dig som kund service av högsta kvalitet! Hos oss har också möjligheten att dela upp din betalning räntefritt.

Richards Bilservice är känt för sina väl utförda felsökningar och diagnoser. Med det absolut senaste inom verkstadsutrustning är felen snabbt åtgärdade. Richards Bilservice servar även bilar med nybilsgaranti. Hos oss kan du även få dina besiktnings 2:or släckta och du behöver inte åka tillbaka för en återbesiktning.

 

Övriga tjänster

Richards Bilservice är ackrediterat för att reparera och sköta om din AC-anläggning, vilket ger dig som kund en trygghet eftersom det blir ordentligt och riktigt gjort. Vi säljer däck av välkända märken och som kund har du även konkurrenskraftigt pris i vårat däckhotell hela året! Kontakta oss för information och priser.
Vi erbjuder även kompletta 4-hjulsinställningar. Läs mer
Reservdelar från Meca. Läs mer om våra reservdelar .
Vi erbjuder er som företagare ett komplett företagspaket med service, underhåll och däck. Kontakta oss för mer information och pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår