• Bilservice med hög kvalite I Gamleby

    Richards Bilservice i Gamleby är en toppmodern bilverkstad med det senaste inom verkstadsutrustning

Du kan känna dig trygg med att lämna din bil hos oss

Richards Bilservice i Gamleby är en toppmodern bilverkstad med det senaste inom verkstadsutrustning. Vi håller alltid en hög kvalitet på alla utförda servicearbeten och du kan känna dig trygg med att lämna din bil hos oss. I samband med bilservice erbjuder vi fri lånebil. Vi servar även Husvagnar, husbilar och släpvagnar. Hos oss kan du dela upp betalningen. Fråga gärna om Meca-kortet i vår butik eller vår verkstad, så hjälper vi dig med ytterligare information och ansökan. Kontakta oss för att boka service.

Kompetens och garantier

Vi fokuserar hårt på att ha hög kompetens hos våra mekaniker. Därför har vi ett omfattande utbildningsprogram där vi går igenom alla bilmodeller för att uppdatera oss på allt nytt - minst två gånger om året.

Din nybilsgaranti påverkas inte av att du lämnar in din bil hos oss - den gäller som vanligt. MECA stämplarna i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil. Vi lämnar dessutom 3 års garanti på alla reservdelar.

Dela upp betalningen

Räntefri avbetalning. Du väljer själv i lugn och ro, när kontoutdraget kommer, hur du vill dela upp din betalning. Naturligtvis är dina köp räntefria. Betalar du av allt när kontoutdraget kommer kostar det dig ingenting alls. Önskar du att dela upp betalningen tillkommer en aviseringsavgift på 25 kronor per månad samt en uppläggningsavgift beroende på hur lång avbetalningstid du önskar. Tveka inte att kontakta RichardsBilservice för mer information eller läs mer om MECA-Kortet på MECAs Hemsida.

Våra tjänster

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår