• Richards Bilservice
    är medlem i MECA

    Vi är medlemmar i Meca, skandinaviens snabbast växande totalleverantör för bilverkstäder, och vi genomgår minst två utbildningar per år för att uppgraderas inom nya tekniker och produkter

MECA-Koncernen

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra expresslager till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak, ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Läs mer på MECA.se

Nybilsgaranti

Du behöver aldrig fundera på om nybilsgarantin gäller. För det gör den så klart hos oss. Dessutom får du full garanti både på vårt jobb och reservdelarna du köper. Om din bil omfattas av en eller flera garantier, fortsätter de att gälla också efter besöket hos oss. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar ? och att vi använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet. Dessutom ger vi dig full garanti på vårt jobb och våra produkter.

MECA-Kortet

Istället för att överraskas av oväntade uppgifter kan du nu sprida ut kostnaderna efter din ekonomi med MECA-kortet. En månad efter att du hämtat bilen kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter. Ansök redan nu.

MECA Assistanceservice

Hos en MECA-verkstad ingår alltid MECA Assistansservice när du servar din bil. Det innebär att om du skulle du råka ut för en olycka, något tekniskt fel, bränslebrist, punktering, har tappat nyckeln eller låst in den i bilen ? kan du bara ringa assistansnumret. Var du än är - dygnet runt. Läs mer.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår